Cavalier king charles spaniel hondenshow?

De Beginner's Guide to Dog Shows van de American Kennel Club stelt dat hondenshow een competitieve sport is die is ontworpen om het fokpotentieel van een individuele hond te evalueren door prestatiegebieden te testen die het algehele uiterlijk, structuur, gehoorzaamheid, behendigheid, hoeden, jagen en meer omvatten. De Cavalier King Charles Spaniel, een Europese hoffavoriet uit de 15e eeuw, wordt vaak de „dekbedspaniël” genoemd vanwege zijn zoete, liefdevolle karakter.

Cavalier king charles spaniel hondenshow?

De Beginner's Guide to Dog Shows van de American Kennel Club stelt dat hondenshow een competitieve sport is die is ontworpen om het fokpotentieel van een individuele hond te evalueren door prestatiegebieden te testen die het algehele uiterlijk, structuur, gehoorzaamheid, behendigheid, hoeden, jagen en meer omvatten. De Cavalier King Charles Spaniel, een Europese hoffavoriet uit de 15e eeuw, wordt vaak de „dekbedspaniël” genoemd vanwege zijn zoete, liefdevolle karakter. De wedstrijdgebieden kunnen variëren met het hondenras, maar, simpel gezegd, het algemene doel van elke hondenshow is om het vermogen van de hond om kwaliteitspupy's te produceren te bepalen. Als je nieuw bent in de wereld van hondenshows, vraag je je waarschijnlijk af hoe een hond de titel van kampioen of grootkampioen verdient.

De American Cavalier King Charles Spaniel Club (ACKCSC) en The Kennel Club (Verenigd Koninkrijk) hebben vergelijkbare vereisten voor hun evenementen. Cavalier King Charles Spaniel USA Health Foundation bevordert de gezondheid en het welzijn van Cavalier King Charles Spaniels door middel van liefdadigheid, educatieve en wetenschappelijke inspanningen.

Leave Message

All fileds with * are required