Zijn cavalier king charles spaniels blij?

Kleine hondenrassen hebben de reputatie vrolijk te zijn. Maar sommige kleine rassen, zoals Cavalier King Charles Spaniels, zijn meestal vrij stil en hebben niet de neiging om veel te blaffen.

Zijn cavalier king charles spaniels blij?

Kleine hondenrassen hebben de reputatie vrolijk te zijn. Maar sommige kleine rassen, zoals Cavalier King Charles Spaniels, zijn meestal vrij stil en hebben niet de neiging om veel te blaffen. De meeste Cavaliers zijn beleefd tegen iedereen en vredig met andere honden en katten. Zoals bij alle zachtaardige honden, is er potentieel voor verlegenheid, dus puppy's van Cavalier King Charles Spaniel hebben veel vroege socialisatie nodig om een zelfverzekerd, extravert temperament op te bouwen.

Van sommige rassen zoals de Beagle en de Corgi wordt aangenomen dat ze behoorlijk blaffen. Zoals elke hond zijn Cavaliers er in verschillende persoonlijkheden, van stil en kalm tot luidruchtig en onstuimig. Ze kunnen al dan niet blaffen als iemand naar de deur komt, dus ze zijn een slechte keuze als waakhond, behalve, dat wil zeggen, om de inbraakkar van het zilver te kijken. Er zijn uitzonderingen, natuurlijk zullen sommige Cavaliers u informeren over elke gebeurtenis in uw buurt en woest blaffen wanneer vreemden naderen, maar over het algemeen kunt u beter een alarmsysteem kopen dan erop te rekenen dat uw Cavalier u waarschuwt voor problemen.

Hun vriendelijke, vertrouwende karakter verraadt hen als het gaat om het beschermen en waarschuwen van hun meesters. Cavaliers staan bekend als zachtaardige, liefdevolle en aanhankelijke honden. Ze zijn geweldig met kinderen en zijn loyale metgezellen. Cavaliers doen het het beste in huizen waar iemand het grootste deel van de dag in de buurt is.

De Cavalier King Charles Spaniel is een intelligent ras en reageert goed op training. Cavaliers zijn echter erg gevoelig, dus zorg ervoor dat je hun gevoelens tijdens het trainingsproces niet kwetst. Positieve bekrachtiging is een must en zorgt voor een soepel trainingsproces. Als je je Cavalier regelmatig alleen moet laten, raad ik je aan om twee honden te hebben om elkaar gezelschap te houden.

De Cavalier is de ideale hond voor elke situatie die een zachtaardige en liefdevolle maar toch enthousiaste metgezel vereist. Hoewel de Cavalier King Charles Spaniel niet de reputatie heeft buitensporige blaffen te zijn, kunnen leden van dit ras worstelen met verlatingsangst. Als je ooit te maken hebt gehad met een kat die je lastig valt over hun voedselgerecht omdat ze de bodem van de container kunnen zien, dan heb je een idee van hoe het is om met Cavalier King Charles Spaniels te leven. Er wordt gezegd dat koning Karel II, die regeerde van 1660 tot 1685, nooit ergens heen ging zonder minstens twee of drie van deze kleine spaniels.

Het temperament van de Cavalier King Charles Spaniel maakt hem liefdevol voor iedereen - of ze ze nu eerder hebben ontmoet of niet. Honden die zijn gefokt voor banen die besluitvorming, intelligentie en concentratie vereisen, zoals het hoeden van vee, moeten hun hersenen oefenen, net zoals honden die zijn gefokt om de hele dag te rennen hun lichaam moeten oefenen. De Cavalier King Charles Spaniel is een klein spanielras dat wordt gekenmerkt door zijn lange, zijdeachtige vacht en grote bruine ogen. Een kleine groep CKCSC, VS-leden vormde de American Cavalier King Charles Spaniel Club (ACKCSC) en solliciteerde bij de AKC voor de status van ouderclub.

De Cavalier King Charles Spaniel is geen eenvoudig ras om te 'generaliseren' omdat elke individuele hond volledig uniek is. De voor- en nadelen van de Cavalier King Charles Spaniel zijn of dit ras geschikt is voor uw huis. Cavalier King Charles spaniels, bekend om hun gratie en schoonheid, zijn een speelgoedras met een zijdeachtige en vaak rijk gekleurde vacht. Zoals je kunt zien, zijn er veel positieve kenmerken van het Cavalier King Charles-temperament en weinig negatieven.

Van alle hondentemperamenten die ik in de loop der jaren ben tegengekomen, geloof ik dat het Cavalier King Charles Spaniel-temperament de perfecte metgezel is voor een kind. Als je een Cavalier King Charles Spaniel-puppy mee naar huis wilt nemen, kan ik je helpen beslissen welke optie beter is voor je gezin. Verlatingsangst is het belangrijkste probleem dat verband houdt met het temperament van de Cavalier King Charles Spaniel.

Leave Message

All fileds with * are required