Is een cavalier king charles hetzelfde als een cocker-spaniël?

Je kunt onderscheid maken tussen deze twee rassen op basis van hun grootte. Cavalier King Charles-spaniels zijn iets korter en lichter dan hun cocker-neven, meten tussen 12 en 13 inch op de schouders en wegen tussen de 13 en 18 pond.

Is een cavalier king charles hetzelfde als een cocker-spaniël?

Je kunt onderscheid maken tussen deze twee rassen op basis van hun grootte. Cavalier King Charles-spaniels zijn iets korter en lichter dan hun cocker-neven, meten tussen 12 en 13 inch op de schouders en wegen tussen de 13 en 18 pond. De Cavalier King Charles Spaniel is een lief en zachtaardig speelgoedhondenras zonder gebrek aan speelsheid om met het hele gezin te delen. Ze zijn aanpasbaar en gemakkelijk in de omgang, klaar voor alledaagse avonturen of om thuis quality time door te brengen.

Het is bekend dat Cavaliers hun ouders van huisdieren weerspiegelen; ze waren. Het is bekend dat Cavaliers hun ouders van huisdieren weerspiegelen; ze passen zich gemakkelijk aan je levensstijl aan, of je nu superactief of ingehouden bent. Hun liefdestaal is genegenheid geven en ontvangen; deze kleine honden zullen je humeur een boost geven en je met liefde overladen. Echte sociale vlinders, Cavaliers genieten van de meeste sociale omgevingen en zijn er trots op elk mens dat ze tegenkomen te leren kennen.

En vanwege hun grote hart en goede aard kunnen ze ook effectieve therapiehonden zijn. Bekijk de onderstaande tabel om te zien hoe Cavalier King Charles Spaniels en Engelse Cocker Spaniels tolereren dat ze met rust gelaten worden. Van links, gemiddelde hoogten van Cavalier King Charles Spaniel, Engelse Cocker Spaniel, Amerikaanse vrouw en Amerikaanse man. Als je geen zin hebt om nieuwe vrienden te maken, is een Cavalier King Charles Spaniel-puppy misschien niet de hond voor jou.

Lees verder naar de volgende secties om beter te begrijpen hoe Cavalier King Charles Spaniel en Engelse Cocker Spaniel zich verhouden en hopelijk eindigen met genoeg argumenten om te beslissen welke beter voor u is. Zowel Cavalier King Charles Spaniel als Engelse Cocker Spaniel zijn middelgrote honden, dus niet geweldig, niet verschrikkelijk. Met een levensverwachting van 12 tot 14 jaar leven Engelse Cocker Spaniels meestal langer dan Cavalier King Charles Spaniels. Gelukkig worden Cavalier King Charles Spaniels en Engelse Cocker Spaniels beschouwd als goede levende honden in het appartement.

Cavalier King Charles Spaniels en Engelse Cocker Spaniels zijn supervriendelijk tegenover vreemden, dus verwacht niet dat ze te beschermend zijn tenzij ze goed zijn opgeleid. Terwijl Cavalier King Charles Spaniel lid is van de Companion Group, behoort de Engelse Cocker Spaniel tot de groep sporthonden. Cocker-spaniël is het populairste spanielras van het VK, en Cavalier King Charles-spaniël is een favoriet ras van veel royalty's. Als u op zoek bent naar een gezelschapshond, zult u niet fout gaan met Cavalier King Charles Spaniel en Engelse Cocker Spaniel.

Engelse Cocker Spaniels zijn groter, met een typische hoogte van 15 tot 17 inch en een gewicht van 26 tot 34 pond, terwijl de typische hoogte van Cavalier King Charles Spaniel 12 tot 13 inch is en ze meestal 13 tot 18 pond wegen.

Leave Message

All fileds with * are required