Zijn cavalier king charles spaniels stil?

De Cavalier King Charles Spaniel is een zeer rustige hond. Cavalier King Charles Spaniels blaffen graag aan de deurbel.

Zijn cavalier king charles spaniels stil?

De Cavalier King Charles Spaniel is een zeer rustige hond. Cavalier King Charles Spaniels blaffen graag aan de deurbel. Misschien zie je ze af en toe met andere dieren praten, vooral eekhoorns. Buiten dat zul je deze honden zelden horen blaffen.

Hun grootte en over het algemeen rustige karakter maken Cavalier King Charles Spaniels goede kandidaten voor wonen in appartementen of appartementen. Ze zijn binnenshuis matig actief en een kleine tuin is voldoende voor hun trainingsbehoeften. De zorg voor een Cavalier King Charles Spaniel brengt een breed scala aan overwegingen met zich mee. Dit geldt voor zowel puppy's als oudere honden.

Deze huisdieren zullen een gelukkig en gezond leven leiden als u zich aan deze best practices houdt. Er zijn geen speciale overwegingen voor puppy's van dit ras boven normale verzorgingsinstructies voor puppy's. Regelmatige controles, geschikte voeding en standaardtraining zijn de naam van het spel. Als u op zoek bent naar een hond die een goed familiehuisdier zal zijn, zou het u vergeven zijn als u aan een Golden Retriever of Labrador denkt.

De Cavalier King Charles Spaniel is een geweldige optie voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar een hond. Het zijn volgzame dieren met een aanhankelijk temperament. Jonge kinderen zullen echter moeten worden voorgelicht over hoe ze met dit kwetsbare speelgoedras moeten omgaan. Het is nooit aan te raden om een hond alleen te laten met een kind, zelfs als ze als gezinsvriendelijk worden beschouwd.

De Cavalier King Charles spaniël is gemakkelijk te houden. Ideaal als gezinshond of als metgezel voor lege nesters, de Cavalier houdt van knuffelen en is beschreven als het perfecte schoothondje. Hoewel deze honden een neiging hebben tot luidruchtige groeten, zijn Cavaliers over het algemeen niet beschermend. Regelmatige verzorging is de sleutel om de vacht van de Cavalier glanzend te houden.

Er is weinig meer nodig dan een grondige wekelijkse poetsbeurt, naast routinematig baden en professioneel trimmen zoals gewenst. Lichtvergieten, die optreedt in de lente en de herfst, wekt over het algemeen weinig aandacht op. In de 18e eeuw hield John Churchill, 1e hertog van Marlborough, kastanje en witgekleurde King Charles Spaniels, die werden gebruikt voor de jacht. Het nadeel is echter dat Cavalier King Charles Spaniels er niet van houden om lange tijd alleen gelaten te worden.

Regelmatig poetsen en af en toe baden zijn alles wat nodig is om de Cavalier King Charles schoon te houden en er op zijn best uit te zien. Er wordt gezegd dat koning Karel II, die regeerde van 1660 tot 1685, nooit ergens heen ging zonder minstens twee of drie van deze kleine spaniels. Honden die zijn gefokt voor banen die besluitvorming, intelligentie en concentratie vereisen, zoals het hoeden van vee, moeten hun hersenen oefenen, net zoals honden die zijn gefokt om de hele dag te rennen hun lichaam moeten oefenen. De Cavalier King Charles Spaniel is een prachtige kleine hond die ongetwijfeld een kanshebber is voor de titel van topstaartwagger.

De Cavalier King Charles spaniël is de afstammeling van een kleine speelgoedspaniël afgebeeld in vele 16e, 17e en 18e eeuwse schilderijen van Noord-Europa. De naam Cavalier King Charles Spaniel werd gekozen om het ras te onderscheiden van de King Charles Spaniel met een plat gezicht (bekend als de Engelse Toy Spaniel in de Verenigde Staten). Reddingen en volwassen spaniels zijn doorgaans veel goedkoper; dit kan echter ook variëren als de volwassen hond papieren of een showgeschiedenis heeft. Hoewel de Cavalier King Charles Spaniel gezelschapshonden zijn, werden ze ook gefokt om vogels bang te maken tijdens de jachtseizoenen.

Ideaal voor familie of lege nesters, de Cavalier King Charles-spaniël is aanhankelijk en intelligent met innemende toewijding. In het begin van de jaren 1900 probeerden fokkers de eerdere versie van het ras na te bootsen; ze waren grotendeels succesvol en zo werd de Cavalier King Charles spaniël geboren. Hij zocht meer dan vijf jaar en nam zelfs zijn zoektocht naar de Crufts Dog Show, waar hij de Kennel Club (het equivalent van Engeland aan de American Kennel Club) overhaalde om hem in staat te stellen destijds 25 pond sterling een enorm bedrag aan te bieden voor de beste hond en beste teef van het type dat te zien was tijdens het bewind van koning Karel II.

Leave Message

All fileds with * are required