Blaffen King Charles Cavalier Spaniels veel?

Over het algemeen blaft de Cavalier King Charles Spaniel niet veel. De volgzame aard maakt zo'n gedrag onkarakteristiek voor deze honden.

Blaffen King Charles Cavalier Spaniels veel?

Over het algemeen blaft de Cavalier King Charles Spaniel niet veel. De volgzame aard maakt zo'n gedrag onkarakteristiek voor deze honden. Aangezien deze honden genieten van het gezelschap van anderen, vertonen ze meestal geen agressie of blaffen ze naar nieuwe mensen of honden. Onze eerste vraag aan elke fokker die we zouden noemen was: „Blaffen Cavaliers? Deze methode werkt heel goed voor ons, omdat Henry een angstige hond is.

Net als angst bij mensen, kunnen angstige honden worden veroorzaakt door verwachtingen. Het angstige geblaf begint bijvoorbeeld wanneer de telefoon overgaat en we antwoorden met „Ja, hallo. Henry wordt getriggerd door die woorden, en blaft denkend dat er iemand naar de deur komt. Blaft mijn Cavalier de hele tijd? Ja.

Daarom is training een dagelijks, doorlopend proces dat inspanning en geduld vergt. Gemiddeld zijn Cavalier King Charles Spaniels gezonde hondjes. Toch hebben ze, net als elk ander hondje, enkele gezondheidsproblemen, die ze kunnen uiten door overmatig blaffen. Als de Cavalier King Charles Spaniel gezond is, dan is de gemiddelde levensduur 14+ jaar.

Het is wanneer onverantwoord fokken geen rekening houdt met deze erfelijke aandoeningen, daalt de totale mediaan dramatisch. De Cavalier King Charles Spaniel is meestal een zeer gemakkelijke hond om te trainen, ze willen behagen en willen deel uitmaken van de activiteit. Zoals bij alle zachtaardige honden, is er potentieel voor verlegenheid, dus puppy's van Cavalier King Charles Spaniel hebben veel vroege socialisatie nodig om een zelfverzekerd, extravert temperament op te bouwen. Vaak een sportief speelgoedras genoemd vanwege zijn combinatie van spaniel en speelgoedeigenschappen, de Cavalier King Charles Spaniel is zachtaardig, speels en zachtaardig.

De meeste mensen, zelfs hondenouders trouwens, hebben de misvatting dat alle kleine honden veel blaffen. Wanneer je gaat werken met Cavalier King Charles Spaniel-puppy's, dan zul je meteen merken dat het zeer intelligente en capabele honden zijn. Je vult het speeltje met wat kleine lekkernijen, en je Cavalier King Charles moet beslissen hoe hij de lekkernijen door de kleine gaatjes naar buiten haalt. In de 18e eeuw hield John Churchill, 1e hertog van Marlborough, kastanje en witgekleurde King Charles Spaniels, die werden gebruikt voor de jacht.

De Cavalier King Charles Spaniel is het typische schoothondje en is klein voor zover Spaniels gaan, met volgroeide volwassenen die qua grootte vergelijkbaar zijn met adolescenten van andere grotere spanielrassen. Cavalier King Charles Spaniels hebben een aantrekkelijke uitstraling met een vriendelijk gezicht dat meteen je hart zal winnen. Als je de Cavalier niet kunt laten verdragen met verlatingsangst of voortdurend blaffen, zoek dan een hondenoppas. Er zijn veel nadelen waarmee u rekening moet houden met Cavalier King Charles Spaniels als u een waakhond wilt.

Hoewel deze honden zachtaardig en vriendelijk zijn, kan het een unieke uitdaging zijn om in het oor van Cavalier King Charles Spaniels te komen. Als je ooit te maken hebt gehad met een kat die je lastig valt over hun voedselgerecht omdat ze de bodem van de container kunnen zien, dan heb je een idee van hoe het is om met Cavalier King Charles Spaniels te leven. Als uw Cavalier King Charles die 'hondengeur' heeft, ga er dan niet vanuit dat uw hond een bad nodig heeft, dit kan een teken zijn van een huidaandoening of een allergische reactie. Cavalier King Charles Spaniel temperament, persoonlijkheid, opleiding, gedrag, voor- en nadelen, advies, en informatie, door Michele Welton, Hondentrainer, Gedragsadviseur, Auteur van 15 Hondenboeken.

Leave Message

All fileds with * are required