Wat zijn de nadelen van het hebben van een cavalier king charles spaniel?

Als je van een vrolijk schoothondje houdt, dan is dit ras perfect voor jou. Dit ras gaat graag reizen.

Wat zijn de nadelen van het hebben van een cavalier king charles spaniel?

Als je van een vrolijk schoothondje houdt, dan is dit ras perfect voor jou. Dit ras gaat graag reizen. De Cavalier King Charles Spaniel is een ras dat de The Kennel Club classificeert als speelgoedhond. Het is een kleine spaniël die uit het Verenigd Koninkrijk komt en sinds het begin van de 21e eeuw in populariteit groeit in de Verenigde Staten.

Deze hond geldt momenteel als een van de top 20 meest populaire rasopties in de VS. Omdat het een gezinshond is, moet je ze niet voor lange periodes alleen laten omdat het aanzienlijke niveaus van angst bij het dier kan veroorzaken. De gemiddelde levensduur van het ras is minder dan 10 jaar. Als de Cavalier King Charles Spaniel gezond is, dan is de gemiddelde levensduur 14+ jaar.

Het is wanneer onverantwoord fokken geen rekening houdt met deze erfelijke aandoeningen, daalt de totale mediaan dramatisch. De Cavalier King Charles Spaniel is een trouw schoothondje. Deze pups zijn snel te leren en gemakkelijk te trainen in zowel gehoorzaamheid als behendigheid, volgens de website van de American Cavalier King Charles Spaniel Club. Cavaliers leren het beste wanneer ze leren met behulp van positieve versterkingsmethoden.

Hoewel ze tevreden zijn om met je op de bank te loungen, zijn Cavaliers beleefd en vriendelijk genoeg om goede metgezellen te zijn voor mensen die onderweg zijn. In feite reizen de meeste Cavalier King Charles-spaniels graag met hun eigenaren en begeleiden ze bij dagelijkse taken in de stad. Vanwege hun kleine formaat en beminnelijke persoonlijkheid kun je je Cavalier rondlopen of dragen in een drager; hij zal blij zijn om gewoon tijd met je door te brengen. De Cavalier King Charles Spaniel is een nieuwsgierige hond die wil ronddwalen en ontdekken.

Cavaliers zijn vriendelijke, zachtaardige en loyale honden en daarom zijn ze zo populair, maar hebben constant gezelschap nodig omdat ze erg overstuur raken omdat ze met rust gelaten worden. Ze zijn zeer flexibel en zijn blij met het leven in de stad of op het platteland, zolang ze maar voldoende beweging en mentale stimulatie krijgen. Er zijn veel nadelen waarmee u rekening moet houden met Cavalier King Charles Spaniels als u een waakhond wilt. Cavaliers kunnen verlatingsangst ontwikkelen als hun baasjes ze überhaupt verlaten, dus je moet ze trainen om met rust gelaten te worden als dat nodig is en vergeet niet om je hond nooit langer dan vier uur alleen te laten.

Cavalier King Charles-spaniels zijn ongeveer een voet lang en wegen tussen de 13 en 18 pond, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een kleine hondengenoot. Wanneer je gaat werken met Cavalier King Charles Spaniel-puppy's, dan zul je meteen merken dat het zeer intelligente en capabele honden zijn. Er zijn tal van reddingscentra in het hele land waar u een Cavalier King Charles Spaniel kunt vinden. Natuurlijk zijn Cavaliers, net als andere hondenrassen, niet van nature beschermd tegen virale en bacteriële infecties.

Vanwege het kleine formaat van deze hond kunt u Cavalier King Charles Spaniels bijna overal mee naartoe nemen. Als je ooit te maken hebt gehad met een kat die je lastig valt over hun voedselgerecht omdat ze de bodem van de container kunnen zien, dan heb je een idee van hoe het is om met Cavalier King Charles Spaniels te leven. Het dieet van uw Cavalier King Charles Spaniel is afhankelijk van hun leeftijd, levensstijl en eventuele medische aandoeningen. Veel Cavalier King Charles Spaniels werken graag samen met hun baasjes terwijl ze deelnemen aan hondensporten.

Het ras, dat uiteindelijk in 1945 als een apart ras werd erkend, werd Cavalier King Charles Spaniel genoemd om het te onderscheiden van King Charles Spaniel, zijn iets kleinere neef. Cavalier King Charles Spaniels kunnen een prooirit hebben, dus wees voorzichtig met andere kleine huisdieren met uw Cavalier en houd altijd toezicht op uw hond met andere huisdieren. De voor- en nadelen van de Cavalier King Charles Spaniel zijn of dit ras geschikt is voor uw huis.

Leave Message

All fileds with * are required