Zijn King Charles Spaniels goed voor nieuwe eigenaren?

Maar ze zijn ook vatbaar voor verlatingsangst als ze te vaak alleen worden gelaten, vooral als puppy's, wat een uitdaging kan zijn voor bepaalde levensstijlen. Dit ras is een ideale keuze voor een beginnende hondenbezitter.

Zijn King Charles Spaniels goed voor nieuwe eigenaren?

Maar ze zijn ook vatbaar voor verlatingsangst als ze te vaak alleen worden gelaten, vooral als puppy's, wat een uitdaging kan zijn voor bepaalde levensstijlen. Dit ras is een ideale keuze voor een beginnende hondenbezitter. Een nieuwe hondenbezitter leert verzorgingsvaardigheden met een cavalier, maar deze zachtaardige pup heeft een geweldige persoonlijkheid voor beginnende eigenaren. Naast verzorging heeft dit ras veel tijd samen met zijn mens nodig, zodat het geen verlatingsangst ontwikkelt.

Deze zachtaardige, aanhankelijke Cavalier King Charles Spaniel staat bekend als aanpasbaar en goed met allerlei soorten mensen, van jonge kinderen tot ouderen. De Cav is zeer trainbaar en open voor vreemden. Hoewel ze regelmatig verzorging en een gemiddelde hoeveelheid lichaamsbeweging nodig hebben, zijn ze over het algemeen een onderhoudsarm ras. Er zijn een aantal reddingsacties van Cavalier King Charles Spaniel in zowel de Verenigde Staten als het Verenigd Koninkrijk.

Deze honden dienen koninklijke figuren zoals Charles I, Charles II, koningin Victoria en zelfs prinses Margaret en houden ervan om gezellig samen te zijn met hun baasjes. De gretigheid van de Cavalier King Charles Spaniel om te behagen en intelligentie maken ze gemakkelijk te trainen en te verzorgen. De Cavalier King Charles Spaniel is over het algemeen een gezond ras, maar net als alle andere zijn ze vatbaarder voor bepaalde aandoeningen dan andere, waaronder Syringomyelia (SM) en heupdysplasie. Cavalier King Charles-spaniels staan erom bekend dat ze over het algemeen ongelooflijk aanhankelijk zijn, sociaal, happy-go-lucky, en gretig om te behagen.

Episodic Falling is een aandoening die uniek is voor Cavalier King Charles Spaniels, wat betekent dat geen enkel ander ras er ooit last van heeft gehad. Het is niet moeilijk in te zien waarom de Cavalier King Charles Spaniel zo'n populair ras is; ze zijn zachtaardig, gretig om te behagen, aanhankelijk en schattig. Het nadeel is echter dat Cavalier King Charles Spaniels er niet van houden om lange tijd alleen gelaten te worden. Een opmerkelijke residentie, Blenheim Palace, bewaarde een soort ongerepte kastanje- en witte speelgoedspaniels die hetzelfde bleven als het ras waar koning Karel II zo van hield.

Cavalier King Charles Spaniel is een gezelschapshond en als gevolg daarvan houden ze van niets liever dan hun hondenbezitters plezieren. Uiteindelijk werd het ras de Cavalier King Charles Spaniel genoemd om zich te onderscheiden van hun kleinere neven, de King Charles Spaniel, wiens meest onderscheidende kenmerk hun plattere gezicht is. Zoals bij elke hond, moet u uw cavalier King Charles-spaniël een hoogwaardig en passend portiegecontroleerd dieet geven met voer dat is samengesteld voor speelgoed of kleine rassen. Wanneer u Cavalier King Charles Spaniels op Google zoekt, is een term waar veel naar wordt gezocht of deze honden hypoallergeen zijn.

Ze waren enorm populair bij koning Karel I en zijn zoon koning Charles II, waar hun naam vandaan komt. Koning Karel II zou zo verliefd zijn op deze honden dat hij besloot dat ze in elk openbaar gebouw mochten, inclusief het Parlement. Hoewel de Cavalier King Charles Spaniel gezelschapshonden zijn, werden ze ook gefokt om vogels bang te maken tijdens de jachtseizoenen.

Leave Message

All fileds with * are required