Cavalier king charles spaniel hondenfokkers bij mij in de buurt?

PuppySpot's Cavalier King Charles Spaniels voor New York · 2.Ze zorgen er ook voor dat elke puppy al zijn vaccinaties, ontworming en dierenartsexamens heeft voordat hij bij u thuis komt. Bovendien wordt elke cavalier-puppy geleverd met een gezondheidsgarantie van 18 maanden en levenslange ondersteuning van de fokker.

Cavalier king charles spaniel hondenfokkers bij mij in de buurt?

PuppySpot's Cavalier King Charles Spaniels voor New York · 2.Ze zorgen er ook voor dat elke puppy al zijn vaccinaties, ontworming en dierenartsexamens heeft voordat hij bij u thuis komt. Bovendien wordt elke cavalier-puppy geleverd met een gezondheidsgarantie van 18 maanden en levenslange ondersteuning van de fokker. Om quality time te besteden aan het fokken en verzorgen van de pups, produceren de fokkers slechts 2 tot 3 nesten per jaar. Daarom kan de wachttijd iets langer zijn dan je verwacht, mede door hun grote wachtlijsten.

Heavenly Cavaliers is een showfokker met meer dan 30 jaar ervaring in het fokken, opvoeden en tonen van honden. De oprichters begonnen ongeveer 18 jaar geleden met het fokken met Samojeed-honden. Het echtpaar trad in 1981 toe tot de Cavalier King Charles Spaniel Club en blijft vandaag actieve leden. Deelnemen aan de club kwam ten goede aan het paar en vormde hoe het duo vandaag fokkerij en zaken doet.

Eerdere klanten beschreven de puppy's als intelligent, aanhankelijk, gezond en prachtig. Een Cavalier King Charles-puppy van deze fokker wordt geleverd met een gezondheidsgarantie van 12 maanden en levenslange ondersteuning van de fokker. Ron LeRoy is eigenaar van kastanje Ridge Legacy Cavalier en Puppies. De fokker uit Elbridge is een kleine fokker die het fokken beperkt tot één nest per jaar.

Ron runt het fokbedrijf op zijn boerderij van 15 hectare, waar de voortuin is omheind voor de Cavaliers. Jade was een fantastische metgezel en legde de basis voor de oprichter om nog een Cavalier te verwerven en uiteindelijk een fokkerijbedrijf te starten. De fokker fokt en verzorgt al meer dan 20 jaar Cavaliers. Ze houdt de pups nauwlettend in de gaten vanaf het moment van de bevalling tot ze bij u thuiskomen.

Deze methoden omvatten menselijke interactie, socialisatie met volwassen honden en katten, socialisatie met kinderen, zindelijkheidstraining en krattraining. Bovendien worden cavalier-puppy's van deze fokker geleverd met een gezondheidsgarantie van 12 maanden tegen alle genetische ziekten en levenslange ondersteuning van de fokker. Mid Lake Cavaliers ligt in het centrum van New York, waar al onze volwassenen en puppy's worden opgevoed als onderdeel van ons gezin. Kom kennismaken met onze Cavy's, leer meer over het ras en nog veel meer.

De CKCSC, VS, onderschrijft of beveelt geen fokker aan, noch doet enige verklaring over een hieronder vermelde fokker. Het is de verantwoordelijkheid van elke potentiële koper wanneer hij contact opneemt met fokkers om relevante informatie te verifiëren en om de wenselijkheid van het aangaan van een contract met een bepaalde fokker te beoordelen. Het echtpaar fokt hun AKC Cavaliers als gezelschapshonden die meer vreugde en geluk in je dagelijks leven zullen brengen. Hun beide kinderen hebben hun Cavaliers laten zien in de junior handling ring, waar de meeste honden het beste van het ras hebben gewonnen.

Meadowlands Cavalier King Charles Spaniel ClubChadwick Cavalier King Charles SpanielsDallarock Cavalier King Charles Spaniels Huisdiervriendelijk Hotels in New York. Cavalier King Charles Spaniel USA Health Foundation bevordert de gezondheid en het welzijn van Cavalier King Charles Spaniels door middel van liefdadigheid, educatieve en wetenschappelijke inspanningen. Ze zijn erkend als AKC Breeder of Merit en blijven lid van clubs zoals Cavalier King Charles Spaniel Club USA, onder andere. PuppySpot is een hondenmarktplaats waar u vanuit het comfort van uw huis in New York naar beschikbare Cavalier King Charles-puppy's kunt zoeken.

We bezitten Cavalier King Charles Spaniels sinds 1978, toen Katie Winston erfde, een ongelooflijk goede en lieve Blenheim-man. Het team screent strikt alle Cavalier King Charles Spaniel-fokkers op PuppySpot, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw puppy veilig naar uw huis in New York wordt verscheept. Voordat je doorgaat met je zoektocht naar een Cavalier King Charles Spaniel-puppy te koop in New York, kun je de link naar de marktplaats hieronder bekijken. De fundamentele hond van het duo werd verworven door de begeleiding en ondersteuning van een van de meest prominente Cavalier-fokkers in de Verenigde Staten, Anne Eckersley Robins.

De fokkers zijn AKC Breeders of Merit en zijn lid van verschillende clubs zoals Cavalier King Charles Spaniel Club of Northeast New York, Southern Adirondack Dog Club, Mohawk Valley Kennel Club, onder andere. Om deze reden hebben ze geïnvesteerd in het welzijn van hun honden door een geschikte omgeving te creëren voor hun fokhonden en alle nodige maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat de honden gezond en gezond zijn. .

Leave Message

All fileds with * are required